Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η Ακαδημία Μπάσκετ του Αθηναϊκού είναι έτοιμη να υποδεχθεί τις καινούργιες αθλήτριες που θα στελεχώσουν τα τμήματα των υποδομών.

Στην Ακαδημία μας γίνονται δεκτά τα κορίτσια από 6-16 ετών (γεννηθέντα από 2004 έως 2014), τα οποία θα μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών του Σωματείου μας.

Ο πρώτος στόχος της Ακαδημίας Μπάσκετ του Αθηναϊκού είναι μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα τα παιδιά να χαίρονται το άθλημα και να δημιουργήσουν χαρακτήρες πειθαρχημένους, ομαδικούς και κοινωνικούς.
Στη συνέχεια με την ατομική τους δουλειά και την βοήθεια των προπονητών τους θα δοκιμάσουν να αναπτύξουν αντισώματα πρωταγωνιστών, ώστε μέσα από την αθλητική ολοκλήρωσή τους να είναι ικανά να στελεχώσουν μελλοντικά το γυναικείο τμήμα του συλλόγου, το τμήμα με τις ξεχωριστές επιτυχίες, αυτό που έχει καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις των εθνικών μας κατηγοριών.

Για πληροφορίες-εγγραφές στο τηλέφωνο 6944717241, είτε μέσω της ειδικής φόρμας του site του σωματείου μας https://www.athinaikos-wbc.gr/eggrafi-athliti.

H συνδρομή είναι μηνιαία και περιλαμβάνει τους 9 μήνες από Σεπτέμβριο 2020 έως Μάϊο 2021.

•Το κόστος για το πακέτο ρουχισμού όλων των αθλητριών δεν συμπεριλαμβάνεται στην ετήσια συνδρομή.

3 ΑΛΦΑ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.
Α ΕΣΚΑ Νεανίδων.
Α ΕΣΚΑ Κορασίδων.