ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ ΕΣΚΑ (7η αγωνιστική)

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ – ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 38 – 44

Οι κορασίδες μας πάλεψαν σε όλο το ματς αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Μελά. Οι φιλοξενούμενες στο πρώτο δεκάλεπτο με αρκετά εύστοχα μακρυνά σουτ ευτύχησαν να πάρουν μικρή διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα κορίτσια μας πάτησαν γερά, έσφιξαν την άμυνά τους και με υπομονή σε λελογισμένες επιθέσεις έκλεισαν το ημίχρονο υπολειπόμενες τρεις πόντους των αντιπάλων.

Όπως όλα έδειχναν, το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό ντέρμπυ με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και να εκμεταλλεύεται η μία ομάδα τα λάθη της άλλης. Έτσι όπως πήγαινε το ματς θα κέρδιζε ο πιο τυχερός και αυτός που θα ευνοούνταν από τις συγκυρίες. Ένα άστοχο σουτ τριών πόντων δικό μας και ένα εύστοχο των αντιπάλων μας δημιούργησε τελικά τη μικρή διαφορά στο σκορ, με την οποία χάσαμε το ματς.

Από τον αγώνα αυτόν κρατάμε την υψηλή αγωνιστική διάθεση των κοριτσιών μας, τη σωστή τακτική που ακολούθησε η ομάδα καθώς και το πάθος των κοριτσιών μας για τη νίκη που κράτησε μέχρι να χτυπήσει η κόρνα της γραμματείας για τελευταία φορά.

Να συνεχίσουμε έτσι και τα καλύτερα έρχονται …

 

Το Φύλλο Αγώνα:

Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Παλογέλης

Δεκάλεπτα: 12-19, 20-23, 26-30, 38-44

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ξενάριος): Σιαμπάνη 3, Κοσμά 6, Τσιάτση, Αγγελίδη, Άνδροβικ 4, Μαυροβουνιώτη 6(2), Χατζηθεοδώρου, Ψαρρά, Παρασκευοπούλου 19(1).

ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (Γουναρά, Λυκούδη): Κατσιώνη 9(2), Μαρούντα 6, Σταμούλη, Κατσώτη 9, Θεοδωροπούλου 3(1), Καρβουνιάρη, Μανούσου 2, Μπαξεβάνου, Ζουρμπάκη 2, Βεληβασάκη 13(3).