Παραθέτουμε το link από την μετάδοση του αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=3rK1Yrg2H30

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, σε ένα ματς που κυριάρχησε το πάθος και οι ανατροπές στο σκορ, η τύχη μας γύρισε τελικά την πλάτη και η ομάδα μας δεν κατόρθωσε να σπάσει το αήττητο της έδρας της ΑΕ Σαντορίνης!

Τα κορίτσια της ομάδας μας ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι, αιφνιδίασαν τις αντιπάλους τους και με τη σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο προηγηθήκαμε αρχικά με 0-9, φτάσαμε στη μέγιστη διαφορά των 12 πόντων (2-14) και κλείσαμε το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 9-19.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο δεκάλεπτο και εκμεταλλευόμενοι κάθε λάθος της ομάδας μας κατάφεραν να ¨ροκανίσουν¨ τη σε βάρος τους διαφορά, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει στο πενιχρό +2 για την ομάδα μας (26-28).

Στο 3ο δεκάλεπτο το ματς απέκτησε χαρακτήρα ντέρμπυ με δυνατές μονομαχίες  – αρκετές φορές στα όρια της νομιμότητας –  και τελικά η ΑΕΣ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ προς το τέλος με 38-36.

Στο 4ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το τέλος και όλα έδειχναν ότι τελικά θα χαμογελάσει ο πιο ψύχραιμος ή ο πιο  τυχερός. Τα κορίτσια μας είχαν τις ευκαιρίες τους στο τελευταίο δίλεπτο – με το σκορ στο 44-44 – να προηγηθούν και να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Δεν το εκμεταλλεύτηκαν όμως και στο τέλος με τρεις βολές από τη γραμμή του φάουλ το σκορ διαμορφώθηκε στο 47-44 για τους γηπεδούχους.

Κρατάμε τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τα κορίτσια και το τεχνικό επιτελείο. Δυστυχώς στο τέλος η τύχη δεν μας χαμογέλασε. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε από το συγκεκριμένο ματς … το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το επόμενο!

Το Φύλλο Αγώνα:

ΑΕ Σαντορίνης – Αθηναϊκός 47-44
Διαιτητές: Ροδόπουλος-Αντωνέλου
Δεκάλεπτα: 9-19, 26-28, 38-36, 47-44
ΑΕ Σαντορίνης: Τσολακίδου, Τρούνι, Τσούπα Μ. 8(1), Σιγάλα 8, Αξιοπούλου 12, Ρεντζεπέρη 9 , Παπαμαρκάκη 3 (1), Σπηλιώτη 2, Πετράκη 1 , Τσαβδαρίδη , Τσούπα Π. 4 .
Αθηναϊκός: Χελιώτη 17 (1), Μπέκιου, Κουτσιρίμπα 10, Γεροντή 3(1), Τζέμη 2, Κοιλιά 5(1), Καρυοφύλλη 7(1), Τσίκα, Γοργογιάννη.