ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ ΕΣΚΑ (5η αγωνιστική)
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ – ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 39 – 65

Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Μαλακατές
Δεκάλεπτα: 13-14, 20-29, 36-43, 39-65

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ξενάριος): Σιαμπάνη 7, Κοσμά 8(2), Τσιάτση, Αγγελίδη, Άνδροβικ 5, Μαυροβουνιώτη 8(2), Χατζηθεοδώρου, Ψαρρά, Παρασκευοπούλου 11(3)

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Κόμης): Κυβερνητάκη 3, Πανάγου 2, Πατρινού Μ, Γαλάνη 10, Παναγοπούλου 11(3), Πατρινού Π., Σάμιτα 2, Κουλούρη 10, Σκούρα 2, Κασιμάτη 19, Μελαγιές 6, Σπανού

Οι κορασίδες μας αδίκησαν τον εαυτό τους και πέταξαν στα σκουπίδια την πολύ καλή εμφάνισή τους σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα!

Το ματς είχε δύο όψεις. Οι κορασίδες μας μπήκαν δυνατά στο ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο υπήρχαν δυνατές μονομαχίες και  συνεχής εναλλαγή στο σκορ. Στο 2ο  και 3ο  δεκάλεπτο ο Κρόνος κρατούσε μια μικρή πρωτοπορεία, αλλά τα κορίτσια μας έδειχναν ικανά να διεκδικήσουν τον αγώνα. Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα μας έσβησε μηχανές, επήλθε κούραση και έγιναν ατομικά λάθη, οπότε ο Κρόνος το εκμεταλεύτηκε και με τη συνδρομή των έμπειρων παιχτριών που διαθέτει πήρε τη διαφορά και την νίκη με σχετική άνεση!

Συμπερασματικά τα κορίτσια μας με τη συνδρομή του προπονητή  βγάζουν χαρακτήρα από αγώνα σε αγώνα και  έχουν αρχίσει να δημιουργούν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα προβληματίζει στο μέλλον κάθε αντίπαλο.